Elektrische laadpalen

Installatie van laadpalen in heel België

Elektrische laadpalen installeren op je bedrijf is een goede zet! Elektrische wagens zijn fors in opmars. Voor je klanten én personeel is het bijzonder handig als ze hun wagen kunnen opladen terwijl ze bij jou vergaderen of werken. Als installateur van elektrische laadpalen plaatsen we van Oostende over Gent, Antwerpen, Mechelen en Brussel tot Hasselt. Ook installeren in Wallonië is mogelijk! 

Investeer in de toekomst

Binnen enkele jaren zwaait de elektrische wagen de plak. Jouw bedrijf klaar maken voor die evolutie is onze missie. Daarom mikken we op elektrische laders waarop je àlle automerken kan aansluiten. Zo kunnen verschillende auto’s dezelfde elektrische laadpaal gebruiken.

Rijden met een elektrische wagen betekent bovendien goedkoper rijden. Een goede investering dus!

Wat kost een elektrische laadpaal?

De prijs voor elektrische laadpalen installeren hangt af van verschillende factoren. Vraag daarom om een offerte op maat. We kunnen je elektrische installatieproject helemaal ter harte nemen en alles voor je regelen.

Ontvang subsidies voor je oplaadpunt

Zo snel mogelijk je wagen opladen aan een elektrische laadpaal is belangrijk. Weet je dat je als bedrijf subsidies kan ontvangen voor een openbaar oplaadpunt? De overheid steunt elk bedrijf die oplaadpunten zet én ze openbaar maakt. Zo vergroot je het netwerk van laadpunten in de buurt. Efficiënter elektrisch laden in heel België? Werk eraan mee!

Offerte voor elektrische laadpaal?