Industriële elektriciteit

Van elektrisch plan tot elektrische keuring

Professionele elektriciens nodig? Reken op ons voor industriële elektriciteit voor je kantoorgebouwen, magazijnen en andere bedrijfsomgevingen. Uiteraard ook voor kmo’s en winkelketens met nieuwe gebouwen of bestaande gebouwen die je renoveert of uitbreidt. Bij VIYA staan we je bij vanaf de start tot het einde van je project. Dat werkt heerlijk efficiënt! 

Elektrische bekabeling voor kantoren

Intelligente lichtsturing is iets waar we sterk op inzetten. Elke ruimte vraagt om andere verlichting. Denk aan bewegingssensoren op plaatsen waar er af en toe korte passages zijn. Grote ruimtes, productiehallen, bureaus: ga voor de meest efficiënte verlichting. Vanaf het elektrisch plan tot en met de elektrische keuring kunnen we jou helpen!

Elektrische bekabeling industrie

Productieomgevingen, magazijnen en buitenomgevingen vragen een specifieke kennis over elektrische bekabeling. En die hebben we! Elektriciteitsinstallaties in je magazijn of productieomgeving: iedere situatie is anders. En dus zoeken we als industriële elektriciens naar oplossingen op maat van jouw bedrijf.

Experts elektriciteit nodig?