Server room inrichting

Klaar voor de toekomst

Een server room bouwen en ombouwen vraagt om een professionele aanpak. Wil je het netwerk in je bedrijf beter structureren, beveiligen of meer opslagruimte? Dan zorgen wij voor de installatie van de racks en bekabeling. Nood aan een toekomstgerichte visie en aanpak voor je server room inrichting? Dan ben je aan het juiste adres!

Inrichten van serverruimtes

Een server room vormt de kern van je netwerk. Alles komt er samen: kabels en switchen, maar ook een UPS. Zo weet je dat de servers blijven draaien, zelfs bij stroomuitval. We analyseren de situatie, adviseren, plaatsen en zorgen voor een professionele as built met alle testresultaten in. Een duidelijke structuur, daar teken je voor! 

Bouwen van server rooms

Verbouwingen in je bedrijf is één van de vele goeie redenen waarom je je server room inrichting op orde zou willen. Ook als je uitbreidt of meer opslagruimte wil kunnen we zorgen voor een server room van A tot Z. Het design en alle technieken van een verhoogde vloer tot de koeling? Check! Zet je server room klaar voor je toekomstplannen. 

Vraag over je server room inrichting?