Ready, set for the future and go!

Jouw business vooruithelpen vandaag én in de toekomst is key! We mikken daarom op bekabeling en technieken die een hele tijd mee kunnen. En gaan we voor langdurige samenwerkingen. Want dat is duurzaam en toekomstgericht ondernemen!

Efficiënt toekomstperspectief

Een slim gebouw of smart building: het betekent zoveel als technieken die alsmaar meer en beter met elkaar communiceren. Smart buildings zijn geen ver toekomstverhaal meer, maar nu al realiteit. Het verhoogt de efficiëntie enorm!

Automatisch de temperatuur regelen, domotica met lichtsturingen, energieverbruik regelen door aanwezigheidsdetectie. Via een centraal systeem of netwerk kan je alle technieken beheren. In ons achterhoofd: Internet of Things of alles wat bepaalde data naar het internet kan sturen.

Heel het gebouw rondwandelen om te kijken of er nog lichten branden is dus verleden tijd! Digitaal -via alle mobiele toestellen- hou je alle gegevens in het oog. Efficiëntiestudies van een pand kunnen trouwens ook uitgevoerd worden.

Duurzaam samenwerken

Ook futureproof? De relatie met onze klanten! We bouwen gestaag aan een langdurige samenwerking. Daarom kan je voor je uitdagingen bij ons terecht. Samenwerkingen met partners vinden we ook belangrijk, zeker als je werkt aan slimme gebouwen. Zo bieden we jou de beste oplossing aan!

Via VIYA komt het goed

VIYA, dat is Vincent en Yannick. Deze twee praktische denkers richtten het bedrijf op! Wat ons drijft is een pragmatische aanpak. Geen enkele uitdaging is ons te veel!