Zonnepanelen plaatsen

Installeren van zonnepanelen op platte daken

Investeren in deze hernieuwbare energie betekent een forse besparing op je energiefactuur. Ook voor ondernemingen blijft het razend interessant om zonnepanelen te laten plaatsen. En dan zit je bij ons als installateur van zonnepanelen op industriële en platte daken helemaal goed! Schakel ons in voor projecten in heel België.

Toekomstgericht kijken

Zonnepanelen blijven een slimme investering. Bij VIYA kijken we vóór het plaatsen naar je verbruik en de noden van je bedrijf. Zo krijg je gepast advies om er een ultraslimme investering van te maken. Want we willen jou de beste oplossing aanbieden. Bovendien ontvang je na afloop een elektrisch plan om de keuring te regelen. Heb je liever dat wij daarvoor zorgen? Dan doen we dat ook graag voor jou.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

Wil je weten wat de prijs is om zonnepanelen te laten plaatsen? Vraag ons dan om een offerte. Het bedrag hangt af van diverse elementen, zoals de hoeveelheid panelen, je verbruik en noden. 

Premie: een win-win voor je bedrijf

Je bespaart op je energiefactuur als je zonnepanelen laat installeren. En de overheid geeft een extra impuls via een subsidie. Met deze premie voor zonnepanelen ontvang je tot 1500 euro. Zo win je twéé keer op je energiefactuur. 

Offerte voor zonnepanelen?