VEILIGHEIDSBEKABELING

Camerabewaking, brandbeveiliging, alarmen en toegangscontrole: daar draait het om bij veiligheidsbekabeling. We zorgen ervoor dat je wettelijk in orde bent en gebruiken daarom uiteraard CPR-genormeerde materialen. Om je een totaaloplossing te bieden, werken we samen met erkende partners.

Kies voor een totaaloplossing

Camerabewaking

Camerabewaking installeren en bekabelen in je bedrijf? Ga voor een strategische camerabewaking op de juiste plaatsen. Zo weet je waar je welke camera het best hangt, en installeren we die camera’s ook voor je!

Brandbeveiliging

Een brandveilig gebouw kent specifieke normen en regelgeving. Zoek je een partner die je branddetectiesysteem mee uitrolt, van detectoren tot een rook- of brandluik? Dan staan we voor je klaar!

Toegangscontrole

Ga voor een transparante bedieningscontrole zoals een badgesysteem voor medewerkers. Instelbaar per ruimte, per gebouw en zelfs per machine. Met een badge kan je de machine dan bijvoorbeeld opstarten.  

Alarmen

Wat van waarde is, wil je beschermen. Beveiligen met een alarm is daarom altijd slim. Het beveiligingsgamma gaat van deurcontacten, raamcontacten, PIR-detectie tot codeklavieren en andere oplossingen.  

Gecertificeerde partners

Smart buildings met gecombineerde technieken winnen alsmaar aan belang. Energieverbruik, temperatuur & licht kan je daardoor allemaal regelen via systemen. Een totaalkijk op je project is dus broodnodig.

Als team van erkende elektriciens voeren wij de kabelinstallaties uit. Maar we werken ook samen met andere erkende partners. Daardoor kan je rekenen op een totaalaanpak. Zo kan je op beide oren slapen!

Geolied team veiligheidsbekabelaars nodig?